Despre noi

Povestea noastra

Lider in domeniul transportului international de marfuri si logisticii, GAT LOGISTIC cuprinde o retea de colaboratori de peste 300 de case de expeditii, dispuse in peste 25 de tari, terminale si centre de distributie amplasate in toata Europa. Organizarea eficienta a activitatii, tehnica moderna utilizata cu profesionalism de catre un personal calificat, precum si tehnologia informationala si de comunicare avansata sunt factorii care au condus la ascensiunea permanenta a societatii noastre.

Infiintata in 2006 pe teritoriul Romaniei , GAT LOGISTIC, este o societate specializata in expeditii internationale si logistica. Oferind o gama variata de servicii, de la transporturi internationale pana la proiecte de logistica si distributie cat si consultanta la un nivel profesionist .

Conform politicii firmei pe care am promovat-o inca de la inceput, am incercat sa ridicam standardul calitatii serviciilor de transport oferite si, desi majoritatea caselor de expeditii desfasoara acelasi gen de activitate, noi dorim sa introducem o nota de personalitate care sa ne confere siguranta satisfacerii cerintelor clientilor pe de o parte, si a cadrului legal pe de alta parte.

Misiunea noastra

In vederea extinderii si consolidarii activitatii, Gat Logistic a incheiat o alianta de reprezentare reciproca in domeniul transportului international de marfuri cu similare case de expeditii, s-a bazat pe vasta experienta a celorlalte companii , precum si pe valorile comune pe care le impartasesc, largind astfel spectrul serviciilor oferite si aria de acoperire a acestora.

Viziunea noastra

Cu riscul sa repetam anumite lucruri, dorim sa subliniem faptul ca, pentru noi, calitatea serviciilor de transport este importanta si primordiala. Cea mai mare satisfactie a societatii este sa constatam ca avem deja o clientela fidela care isi manifesta interesul sa lucreze in mod constant cu firma noastra si care este in continua crestere.

Dorim ca si compania dumneavoastra sa devina parteneri de afaceri fideli ai firmei noastre.